يکشنبه ١٨ خرداد ١٣٩٩ :: ١٢:٠٦

تولید خمیردندان ژله ای کودک پرونایس در شرکت داروسازی بهداشتی دکتر جهانگیر

تولید خمیردندان ژله ای کودک پرونایس در شرکت داروسازی بهداشتی دکتر جهانگیر

 

به گزارش روابط عمومی پارک علم و فناوری لرستان: شرکت دانش بنیان داروسازی بهداشتی دکتر جهانگیر موفق به تولید خمیردندان ژله ای کودک هربکس جهت پیشگیری از پوسیدگی و آسیب دندان های کودکان شده است.

دکتر مونا جهانگیر قائم مقام شرکت داروسازی بهداشتی دکتر جهانگیر در خصوص ضرورت و عملکرد این محصول گفت:

خمیر دندان ژله ای کودک پرونایس حاوی فلوراید مناسب برای دندان های شیری از سن ۲ تا ۶ سال می باشد و از پوسیدگی دندان و ایجاد جرم دندان در کودکان پیشگیری می کند.

وی ادامه داد: به علت حساسیت بیشتر مینای دندان در کودکان استفاده از خمیردندان هایی با فرمولاسیون ملایم حاوی مواد ساینده و ترکیباتی که به مینای دندان کودک آسیب وارد نمی کنند، بسیار ضروری می باشد.

دکتر جهانگیر اضافه کرد: در تهیه این محصول از پارابن و گلوتن استفاده نشده و ژله ای بودن محصول سبب استفاده ی آسان و پخش یکنواخت و راحت محصول روی دندان می شود.

وی خاطر نشان کرد: مقدار فلوراید در خمیردندان مخصوص کودکان بسیار حائز اهمیت است و این شرکت توجه بسیار ویژه ای برای مصرف میزان استاندارد فلوراید در این محصول و سایر خمیردندان های تولیدی این شرکت داشته است زیرا معمولاً این کودکان و به ویژه کودکان زیر دو یا سه سال قادر به خارج کردن خمیردندان از دهان نیستند و ممکن است به سبب بلع آن مشکلات گوارشی پیدا کنند. وجود فلوراید در این محصول به مقدار استاندارد و مناسب برای کودکان سبب جلوگیری از پوسیدگی دندان و تقویت مینای دندان می شود.

دکتر جهانگیر یادآور شد: استفاده از طعم خوشایند در ترغیب کودکان به مسواک زدن اهمیت فراوانی دارد واستفاده از طعم دهنده های با گرید غذایی، مصرف این محصول سالم را بدون نگرانی میسر می کند و بر همین اساس در تولید این محصول از طعم موز و توت فرنگی ، استفاده شده است.

این محصول در چند طعم و به صورت ژله ای با فرمولاسیون ملایم مناسب برای استفاده ی کودکان ۲ تا ۶ ساله است.

از ویژگی های خمیردندان کودک پرونایس می توان به مواردی ازجمله: سایندگی و کف کنندگی مناسب، بافت ژله ای و یکنواخت، پیشگیری از پوسیدگی، محافظت از لثه و تقویت کننده مینای دندان، رفع جرم و پلاک دندان، حاوی فلوراید، استفاده از طعم دهنده های با گرید غذایی و همچنین بدون استفاده از پارابن، گلوتن و آسپارتام  را می توان اشاره نمود.