لوگوی شرکت | <#f:2722/> |
نام شرکت | بارمان تدبیر هونام |
ایده | تولید سس مایونز و انواع سس ها با پایه مایونز به روش گرم" |
محل استقرار | مرکز رشد الیگودرز |
اطلاعات استقرار | <#f:2723/> |
نام مدیر عامل | محمد توکلی |
تصویر مدیرعامل | |
اطلاعات ثبتی |
شماره ثبت: 35935
شناسه ملی:14008233992
تاریخ ثبت: 1397/12/26
تلفن: 09369135285
پست الکترونیک: m_tavakoli2012@yahoo.com
آدرس: الیگودرز- خیابان ولیعصر جنوبی – جنب کلنیک اکسیر
|
افتخارات | <#f:1347/> |
عکس محصول | |
توضیحات | مایونز حدوداٌ بیش از صد سال دارد و یکی از سس های محبوب جهانی است. مایونز شامل آب، مقادیر 3 – 80 درصد روغن گیاهی، سرکه، تخم مرغ، و نمک و ادویه است. سس های سالاد، ترکیب آب و روغن گیاهی و چاشنی و ادویه هاست با کمی مزه ترش که به طور گسترده برای افزایش و بهبود طعم سبزیجات خام و پخته شده میوه ها گوشت ها ی پخته شده اسلایس شده یا چرخ شده و بسیاری از و یا خام ماهی پخته شده پنیر تخم مرغ پخته شده و بسیاری ترکیبات از این قبیل استفاده می شود. مایونز و سس های سالاد بر پایه سس مایونز جز مواد غذایی مایع یا نیمه جامد هستند که با افزایش احساس دهانی باعث درک بهتری از طعم و عطر فرموله شده می شوند. مایونز و سس های سالاد بر پایه سس مایونز امولسیون روغن در آب هستند و قابلیت فرایند حرارتی ندارند و به مواد نگهدارنده شیمیایی نیاز دارند تا عمر قفسه ایشان افزایش یابد. در حال حاضر سس مایونز و انواع سس های سالاد در صنعت غذا به روش سرد تولید می شوند یعنی هیچ فرایند حرارتی در پروسه تولیدشان وجود ندارد و سلامت سس های تولیدی به این روش با افزودن نگهدارنده های مختلف همچون بنزوات سدیم و سوربات پتاسیم تضمین کیفیت می شود و اعمال هرگونه فرایند حرارتی برای این دسته ایجاد نواقصی در بافت آن ها می کند که منجر به دوفازشدن امولسیون سس می شود. استفاده از نگهدارنده برای سلامت جامعه مضر است. ما در این طرح با ایجاد قابلیت پاستوریزه و یا استرلیزه شدن سس های مایونز و انواع سس ها بر پایه سس مایونز استفاده از هرگونه نگهدارنده را حذف و یا بسیار محدود نموده و عمر قفسه ای این محصولات را افزایش داده ایم. میتوان این محصول را در خارج از یخچال نگهداری نمود |